eNorssin kevätseminaari 2014

eNorssin kevätseminaari 2014 oheistapahtumineen järjestetään 23. - 25.4.2014 Joensuussa yhteistyössä Joensuun normaalikoulun kanssa.

Joensuun normaalikoulu

Didaktiikka, OPS ja TVT koulun keskiössä

Harjoittelukouluverkosto eNorssi järjesti yhdessä Joensuun normaalikoulun kanssa eNorssin kevätseminaarin  24.-.25.4.2014 Joensuussa, Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen tiloissa. 

Mukaan tapahtumaan kutsuttiin harjoittelukoulujen, opettajankoulutuslaitoksien sekä sidosryhmien henkilöstöä. Tapahtumassa kuultiin tuttuun tapaan asiantuntijaluentoja sekä varattiin aikaa työryhmätyöskentelyyn. Uutena toimintatapana mukaan otetiin myös edellisessä seminaarissa toivottu ryhmärajat ylittävä pienryhmätyöskentely ja torstai-iltapäivänä osallistuimme soveltuvin osin myös SciFest-tapahtumaan.

Seminaarin dokumentteja:

Seminaarin esityksiä:

Ryhmien yhteenvetoja:

SciFest - mistä on kyse?
SciFest on vuosittainen Joensuun Tiedeseura ry:n ja Itä-Suomen yliopiston järjestämä tiede-, ympäristö- ja teknologiafestivaali lapsille, nuorille, koululaisille ja opettajille. Kahdeksas SciFest-tapahtuma järjestetään 24. - 26.2014 Joensuussa ja lähiympäristössä. SciFest pitää sisällään työpajoja, kilpailuja, luentoja, vuorovaikutteisia näyttelyitä ja paljon muuta tieteeseen, ympäristöön ja teknologiaan liittyvää asiaa. Tapahtuman pääkohderyhmänä ovat 11-16 vuotiaat koululaiset, lukion opiskelijat ja opettajat. Joensuun normaalikoulu on ollut mukana SciFestin toteutuksissa alusta alkaen pitäen omien oppilaiden, opettajien ja opettajaopiskelijoiden pajoja yhteistyössä OKL:n kanssa. 

Preseminaarit
Varsinaisen seminaarin lisäksi toteutettiin kaksi erillistä preseminaaria (aiheina TVT ja OPS) keskiviikkona 23.4.2014.

Osallistumismaksut:
Seminaari laskutetaan jälkikäteen koontilaskuna yksiköittäin. Seminaarin hinta on 70,00€ / 1 päivä ja 100,00€ / 2 päivää sisältäen ohjelmaan merkityt ruokailut. Osallistumismaksu ei sisällä majoitusta ja kukin osallistuja vastaa itse majoituksen varaamisesta ja kustannuksista. Huomaathan myös, että ilmoittautuminen on sitova ja laskutus tapahtuu ilmoittautumisten perusteella riippumatta siitä, saapuuko ilmoittautunut paikalle. Olethan siis välittömästi yhteydessä projektivastaavaan, mikäli sinulle ilmenee ylitsepääsemätön este osallistumiselle.

Seminaaripaikka:
Seminaari järjestetään Itä-Suomen yliopiston tiloissa, Joensuun kampuksella. Iltatilaisuus järjestetään ravintola Aurassa, Aurora-rakennuksessa.

Majoitus:
Seminaariosallistujille on varattu huonekiintiö Joensuun Sokos hotelli Vaakunasta ajalle 22. - 25.4.2014 (30*1hh ja 30*2hh). Osallistujat huolehtivat itse huonevarauksistaan. Huoneiden hinnat (98,90€/yö/1hh ja 119,10€/yö/2hh) sisältävät iltasaunan ja aamiaisen. Huonekiintiö on voimassa 28.3.2014 asti, eli toimittehan ajoissa. Yksittäiset huonevaraukset voidaan tehdä netissä Sokos Hotellien varausjärjestelmässä koodilla BENO140422. Ryhmävaraukset suoraan myyntipalveluun numeroon 0201234660 tai sähköpostilla sales.joensuu@sokoshotels.fi Matkaa Vaakunasta koululle on vajaa enintään kilometri. Hotelli sijaitsee aivan keskustassa.

Lisätietoja:
Mikko Horila, mikko.horila ät uta.fi
Sampo Forsström, sampo.forsstrom ät uef.fi