eNorssin juhlaseminaari ja TutKoKe-symposium 9.-11.9.2015 Tampereella

Tampere
Uudet opetussuunnitelmat ja harjoittelukoulu

- mikä poistuu, mikä säilyy, miten opettajankoulutus muuttuu?

Harjoittelukouluverkosto eNorssi järjesti yhdessä Tampereen yliopiston normaalikoulun kanssa eNorssin syysseminaarin  9.-.11.9.2015 Tampereen yliopiston tiloissa. Päivien teemana oli "Uudet opetussuunnitelmat ja harjoittelukoulu". Seminaarissa yhdistyi perinteinen eNorssin syysseminaari sekä TutKoKe-symposium. Seminaari oli samalla eNorssin 15-vuotisjuhlaseminaari.

Mukaan tapahtumaan kutsuttiin harjoittelukoulujen, opettajankoulutuslaitoksien sekä sidosryhmien henkilöstöä. Tapahtumassa kuutiin tuttuun tapaan asiantuntijaluentoja sekä varattiin aikaa työryhmätyöskentelyyn. Jokainen kolmesta seminaaripäivästä oli teemoitettu hieman toisistaan eriävällä tavalla.

Seminaarin materiaaleja

Työtyhmätyöskentelyn satoa

Osallistumismaksut:
Seminaari laskutetaan jälkikäteen koontilaskuna yksiköittäin. Kolmipäiväisen seminaarin hinta on 120,00€ sisältäen ohjelmaan merkityt ruokailut ja kahvit. Osallistuminen on mahdollista myös yksittäiselle päivälle, jolloin osallistumismaksu on 70,00€ tai kahdelle päivälle hintaan 100,00€.

Osallistumismaksu ei sisällä majoitusta ja kukin osallistuja vastaa itse majoituksen varaamisesta ja kustannuksista. Huomaathan myös, että ilmoittautuminen on sitova ja laskutus tapahtuu ilmoittautumisten perusteella riippumatta siitä, saapuuko ilmoittautunut paikalle. Olethan siis välittömästi yhteydessä projektivastaavaan, mikäli sinulle ilmenee ylitsepääsemätön este osallistumiselle.

Tapahtupaikat
Itse seminaari toteutettiin Tampereen yliopiston Linna-kiinteistössä. Torstain iltatilaisuus puolestaan  järjestettiin majoitushotellilla, josta on matkaa Linna-kiinteistöön noin 600 metriä. Majoitushotelli sijaitsee aivan rautatieasemaa vastapäätä - etäisyys asemalta on 200 metriä. Myös linja-autoasema on myös aivan majoituspaikan välittömässä läheisyydessä, joten paikalle on erittäin helppo saapua julkisilla kulkuneuvoilla.

Majoitus:
Seminaariosallistujille on erillinen huonekiintiö Scandic Tampere City-hotellissa. Huonehinnaksi on neuvoteltu 85,00€/83,00€  vrk (2hh/1hh). Jokainen varaa huoneensa itse suoraan hotellista hotellin yllä olevia yhteystietoja sekä varaustunnusta ENO090915 käyttämällä 26.08.2015 mennessä. Hotellilla on ilmainen Wifi, saunamahdollisuus sekä kuntoiluhuone.

Scandic City Tampere
Hämeenkatu 1, 33100 Tampere
Puhelin: +358 3 244 6111
Fax: +358 3 2446 2211
Sähköposti: tamperecity@scandichotels.com

Tervetuloa Tampereelle!

Lisätietoja:
Mikko Horila, mikko.horila at uta.fi, 050 5452424