eNorssin kevätseminaari Vaasassa 27.-28.4.2017

Moninaisuus, meneekö kaikki niin kuin Strömsöössä
- Kieli, koulu ja kulttuuri

Harjoittelukouluverkosto eNorssi järjesti yhdessä Vasa övningsskolan kanssa eNorssin kevätseminaarin 27. - 28.4.2017 Åbo Akademin Vaasan yksikön tiloissa. Päivien teemana oli "Moninaisuus". Ennen varsinaista seminaaria toteutettiin preseminaarit TVT- ja ohjaajakoulutuksen ryhmille.

Mukaan tapahtumaan kutsuttiin harjoittelukoulujen, opettajankoulutuslaitoksien sekä sidosryhmien henkilöstöä. Tapahtumassa kuullaan tuttuun tapaan asiantuntijaluentoja sekä varattiin aikaa työryhmätyöskentelyyn.

Preseminaarit
Osallistumismaksut:
Seminaari laskutetaan jälkikäteen koontilaskuna yksiköittäin. Kaksipäiväisen seminaarin hinta on 110,00€ sisältäen ohjelmaan merkityt ruokailut ja kahvit. Osallistuminen on mahdollista myös yksittäiselle päivälle, jolloin osallistumismaksu on 70,00€. Järjestäjä varaa oikeuden hintojen tarkistamiseen, mikäli tapahtuman järjestämiset todelliset kulut yllättävät ennakoidut laskelmat.

Osallistumismaksu ei sisällä majoitusta ja kukin osallistuja vastaa itse majoituksen varaamisesta ja kustannuksista. Huomaathan myös, että ilmoittautuminen on sitova ja laskutus tapahtuu ilmoittautumisten perusteella riippumatta siitä, saapuuko ilmoittautunut paikalle. Olethan siis välittömästi yhteydessä projektivastaavaan, mikäli sinulle ilmenee ylitsepääsemätön este osallistumiselle.

Tapahtupaikat
Seminaari järjestetään yliopiston tiloissa (Rantakatu 2, 65100 VAASA) mukaan lukien iltatilaisuus. TVT-preseminaarista osa toteutetaan mahdollisesti Vasa övningsskolan tiloissa.

Vaasan kartta

Majoitus:
Seminaariosallistujille on varattu huonekiintiö lähellä sijaitsevasta Sokos hotelli Royal Vaasasta varaustunnuksella "BENORSSI16". Huonekiintiö on voimassa 29.3.2017 saakka, tämän jälkeen huoneita on saatavissa hotellin varaustilanteen mukaan.

  • 26.-28.4.2017 25 x Single 94€/huone/yö
  • 26.-28.4.2017 25 x 2hh 109€/huone/yö

Huonehinnat sisältävät buffet aamiaisen ja asiakassaunan. Pysäköinti on mahdollista erillisellä maksulla joko ulkona tai hallissa.

Kulkuyhteydet:
Junalla - VR.fi
Bussilla - matkahuolto.fi
Lentäen - FinnairFinavia


Lisätietoja:

Elisabet Backlund-Kärjenmäki ekarjenm ät abo.fi
Annika Lassus, annika.lassus ät abo.fi 
Mikko Horila, mikko.horila ät uta.fi

Linkkejä: