eNorssin kevätseminaari Vaasassa 27.-28.4.2017

Moninaisuus, meneekö kaikki niin kuin Strömsöössä
- Kieli, koulu ja kulttuuri

Harjoittelukouluverkosto eNorssi järjestää yhdessä Vasa övningsskolan kanssa eNorssin kevätseminaarin 27. - 28.4.2017 Åbo Akademin Vaasan yksikön tiloissa. Päivien teemana on "Moninaisuus". Ennen varsinaista seminaaria toteutetaan preseminaarit TVT- ja ohjaajakoulutuksen ryhmille keskiviikkona 26.4.2017.

Mukaan tapahtumaan kutsutaan harjoittelukoulujen, opettajankoulutuslaitoksien sekä sidosryhmien henkilöstöä. Tapahtumassa kuullaan tuttuun tapaan asiantuntijaluentoja sekä varataan aikaa työryhmätyöskentelyyn.

Osallistumismaksut:
Seminaari laskutetaan jälkikäteen koontilaskuna yksiköittäin. Kaksipäiväisen seminaarin hinta on 110,00€ sisältäen ohjelmaan merkityt ruokailut ja kahvit. Osallistuminen on mahdollista myös yksittäiselle päivälle, jolloin osallistumismaksu on 70,00€. Järjestäjä varaa oikeuden hintojen tarkistamiseen, mikäli tapahtuman järjestämiset todelliset kulut yllättävät ennakoidut laskelmat.

Osallistumismaksu ei sisällä majoitusta ja kukin osallistuja vastaa itse majoituksen varaamisesta ja kustannuksista. Huomaathan myös, että ilmoittautuminen on sitova ja laskutus tapahtuu ilmoittautumisten perusteella riippumatta siitä, saapuuko ilmoittautunut paikalle. Olethan siis välittömästi yhteydessä projektivastaavaan, mikäli sinulle ilmenee ylitsepääsemätön este osallistumiselle.

Tapahtupaikat
Seminaari järjestetään kokonaisuudessaan yliopiston tiloissa (Rantakatu 2, 65100 VAASA) mukaan lukien iltatilaisuus.

Majoitus:
Seminaariosallistujille on varattu huonekiintiö lähellä sijaitsevasta Sokos hotelli Royal Vaasasta varaustunnuksella "BENORSSI16". Huonekiintiö on voimassa 29.3.2017 saakka, tämän jälkeen huoneita on saatavissa hotellin varaustilanteen mukaan.

  • 26.-28.4.2017 25 x Single 94€/huone/yö (vuoden 2016 hinta, saattaa muuttua!)
  • 26.-28.4.2017 25 x 2hh 109€/huone/yö (vuoden 2016 hinta, saattaa muuttua!)

Huonehinnat sisältävät buffet aamiaisen ja asiakassaunan. Pysäköinti on mahdollista erillisellä maksulla joko ulkona tai hallissa.

Kulkuyhteydet:
Junalla - VR.fi
Bussilla - matkahuolto.fi
Lentäen - FinnairFinavia


Lisätietoja:

Elisabet Backlund-Kärjenmäki ekarjenm ät abo.fi
Annika Lassus, annika.lassus ät abo.fi 


Mikko Horila, mikko.horila ät uta.fi

Linkkejä: