Savonlinnan kevätseminaari 2018

eNorssin Savonlinnan kevätseminaari 18. - 20.4.

Elinikäinen oppiminen ja innovatiivisuus!

Lapset ja nuoret – Suomen tulevaisuus. Ennakkoluulottomuus uusille ideoille. Opettajat ja opiskelijat. Suomalaisen osaamisen luotsit. Yliopisto, tutkimus ja StartUp. Mitä tapahtuu, kun nämä yhdistetään? Miten voimme rakentaa kertomuksen, jossa suomalaisten osaaminen saadaan uuteen nousuun, rakennetaan uusi koulutuksen globaali menestyskertomus?

Tämän kevään seminaari opasti ja ohjasi osallistujia kulkemaan kohti unelmiaan, heittäytymään hetkeen ja näkemään elämän ainutlaatuisuuden. Tapahtuman teemoina olivat startup-henkisyys, innovatiivisuus ja kansainvälisyys. Keynote-puhujina toimivat mm. yrittäjä, hotellinjohtaja Saimi Hoyer, ThingLinkin toimitusjohtaja Ulla Engström sekä Slushin eräänä lupaavimpana kasvuyrityksenä palkitun BCaster oy:n toimitusjohtaja Janne Neuvonen.

Seminaari järjestettiin Kuninkaankartanonmäellä Savonlinnassa huhtikuun 18.-20. päivinä. Keskiviikkona pidetiin preseminaari ja rinnakkaistapahtuma teemalla tulevaisuuden taidot (luovuus, kriittinen ajattelu, kommunikaatio ja yhteistyö) ja varsinaiset seminaaripäivät olivat torstai ja perjantai.

Seminaarin yhteydessä juhlistettiin Savonlinnan opettajankoulutuksen mahtavaa taivalta ja jätimme harjoittelukouluverkoston toimesta haikeat jäähyväiset sekä norssille että OKL:lle Savonlinnassa. Seminaariin osallistui norssilaisia jokaisesta yksiköstä (yht. 72), yrittäjiä ja yhteistyökumppaneita. Kiitokset Savonlinnalaisille ja jatketaan tästä Turussa 29.-31.8.2018!

Ohjelma


Työryhmätyöskentelyn tuotokset:

Osallistumismaksut:

Seminaari laskutetaan jälkikäteen koontilaskuna yksiköittäin. Kolmipäiväisen seminaarin hinta on 130,00 € sisältäen ohjelmaan merkityt ruokailut ja kahvit. Osallistuminen on mahdollista myös yksittäiselle päivälle, jolloin osallistumismaksu on 70,00 € tai kahdelle päivälle hintaan 100,00 €. Järjestäjä varaa oikeuden hintojen tarkistamiseen, mikäli tapahtuman järjestämisen todelliset kulut yllättävät ennakoidut laskelmat.

Osallistumismaksu ei sisällä majoitusta ja kukin osallistuja vastaa itse majoituksen varaamisesta ja kustannuksista. Huomaathan myös, että ilmoittautuminen on sitova ja laskutus tapahtuu ilmoittautumisten perusteella riippumatta siitä, saapuuko ilmoittautunut paikalle. Olethan siis välittömästi yhteydessä projektivastaavaan, mikäli sinulle ilmenee ylitsepääsemätön este osallistumiselle.

Tapahtumapaikat
Seminaari järjestetään Savonlinnan opettajankoulutuslaitoksen tiloissa osoitteessa Kuninkaankartanonkatu 5. Keskiviikon omakustanteinen Iltatilaisuus pidetään Olavinlinnassa.

Lisätietoja:
Sampo Forsström, sampo.forsstrom at uef.fi,
Mikko Ripatti, mikko.ripatti at uef.fi
Aleksi Komu, aleksi.komu at uef.fi
Sanna Metsälä, sanna.metsala at uef.fi
Kimmo Nyyssönen, kimmo.nyyssonen at uef.fi
Jenni Suomalainen, jenni.suomalainen at uef.fi

Linkkejä: