Rovaniemen syysseminaari ja TutKoKe-symposium

Lapin yliopiston harjoittelukouluSelviytyminen

Harjoittelukouluverkosto eNorssi järjesti yhdessä Lapin yliopiston harjoittelukoulun kanssa eNorssin syysseminaarin (7.-8.9.2017) sekä TutKoKe-symposiumin (6.9.2017) Lapin yliopiston harjoittelukoulun sekä tiedekeskus Arktikumin tiloissa Rovaniemellä. Päivien teemana oli "Selviytyminen". Seminaarissa yhdistyi perinteinen eNorssin syysseminaari sekä TutKoKe-symposium.

Seminaarissa tuotiin esiin pohjoista luontoa ja kulttuuria, luonto- ja seikkailukasvatusta sekä Lapin yliopiston harjoittelukoulun erityispiirteitä. Luentoaiheet rakentuivat selviytymis-teeman ympärille: pohjoisen kulttuurin elpymisestä sodan jälkeen sekä opettajan ja oppilaiden selviytymisestä yhteisessä koulutyössä jatkuvan muutoksen keskellä. Seminaari ajoittui sopivasti Rovaniemi-viikolle, jota vietettiin Lapin Suomi 100 juhlavuoden mukaisesti teemalla: "Tehemä yhesä".

Osallistumismaksut:
Seminaari laskutetaan jälkikäteen koontilaskuna yksiköittäin. Kolmipäiväisen seminaarin hinta on 130,00€ sisältäen ohjelmaan merkityt ruokailut ja kahvit. Osallistuminen on mahdollista myös yksittäiselle päivälle, jolloin osallistumismaksu on 70,00 € tai kahdelle päivälle hintaan 100,00 €. Järjestäjä varaa oikeuden hintojen tarkistamiseen, mikäli tapahtuman järjestämiset todelliset kulut yllättävät ennakoidut laskelmat.

Osallistumismaksu ei sisällä majoitusta ja kukin osallistuja vastaa itse majoituksen varaamisesta ja kustannuksista. Huomaathan myös, että ilmoittautuminen on sitova ja laskutus tapahtuu ilmoittautumisten perusteella riippumatta siitä, saapuuko ilmoittautunut paikalle. Olethan siis välittömästi yhteydessä projektivastaavaan, mikäli sinulle ilmenee ylitsepääsemätön este osallistumiselle.

Tapahtumapaikat
Seminaari järjestetään osin Lapin yliopiston harjoittelukoulun ja osin tiedekeskus Arktikumin tiloissa. Iltatilaisuus järjestetään harjoittelukoulun tiloissa.

Majoitus:
Seminaariosallistujille on varattu rajallinen huonekiintiö 5.-9.9.2017 lähellä sijaitsevasta Sokos hotelli Vaakunasta varaustunnuksella "BENORSSI17". Huonekiintiö on voimassa 6.8.2017 saakka, tämän jälkeen kiintiö purkautuu ja huoneita on saatavissa hotellin varaustilanteen mukaan.

Huonehinnat
96 €/ yhden hengen huone/vrk
106 €/ kahden hengen huone/vrk

 

Kulkuyhteydet:
Junalla - VR.fi
Bussilla - matkahuolto.fi
Lentäen - FinnairFinavia

Lisätietoja:
Sampo Forsström, sampo.forsstrom at uef.fi 
Mikko Horila, mikko.horila ät uta.fi
Petteri Mulari, petteri.mulari at ulapland.fi
Anne Ervast, anne.ervast at ulapland.fi
Anita Haataja, anita.haataja at ulapland.fi

Linkkejä: