Linkki- ja vinkkipankki

Täältä löydät arkistoja, journaleja, kirjallisuutta (myös artikkeleita) ja tieteellisiä seuroja koskevia linkkejä ja tiedostoja.
ARKISTOT ja KIRJASTOT
Tältä sivulta löydät linkkejä tieteellisiin arkistoihin, kirjastoihin ja muille sivuille, jotka tarjoavat polkuja historiallisten lähteiden ääreen. Painetuista lähteistä yms. kokoomateoksista löydät listan "Lähde-, menetelmä- ja tutkimuskirjallisuus" -boksista. *** Jos listasta ei löydy linkkiä, joka tälle sivulle mielestäsi kuuluisi, ilmoita tästä sivun ylläpitäjälle. Näin sivusto täydentyy ja palvelee mahdollisimman kattavasti käyttäjiään. Kiitos linkkivinkeistäsi!
JOURNALEJA
Tästä boksista löydät linkkejä tieteellisiin aikakauslehtiin (myös e-journaleja) *** Ilmoittele sivujen ylläpitäjälle sellaisista journaleista, joiden katsot kuuluvan linkkilistaamme. Kiitos!
LÄHDE-, MENETELMÄ- JA TUTKIMUSKIRJALLISUUTTA
Näiltä sivuilta löydät uutta, ja vähän vanhempaakin, tutkimus- ja tutkimusmenetelmäkirjallisuutta (sis. myös artikkeliluettelon).
TIETEELLISIÄ SEUROJA yms.
Sivustosta löydät tieteellisten seurojen ja eri verkostojen kotisivujen yms. yhteystietoja. *** Jos listasta ei löydy yhteystietoa, joka tähän listaan mielestäsi kuuluisi, ilmoita tästä sivujen ylläpitäjälle listan lopussa olevan kommentointitoiminnan välityksellä. Kiitos!
Sanakirjoja