eNorssi - Opettajankouluttajien yhteistyöverkosto

syksy_etusivu

eNorssi-portaalia kehitetään erityisesti opettajankoulutukseen kuuluvan ohjatun harjoittelun tukikohdaksi. Kehitystyössä ovat mukana yliopistojen harjoittelukoulut, opettajankoulutuslaitokset, SOOL sekä Opetus- ja kultuuriministeriö.

Verkostossa tapahtuu!

  • Demokratian tuulet -tapahtuma keräsi yhteistyöverkoston opettajia elokuun lopussa Turkuun. Kolmipäiväisen tapahtuman sisältöinä olivat mm. superdiversiteetti, kielitietoisuus, koulureformit ja paljon muuta. Käy seminaarisivuilla tutustumassa päivien esityksiin.
  • Julkaisutoimintaa
    • Keväällä 2018 ilmestyi TVT-ryhmän oppimisympäristöjulkaisu. Julkaisussa on mukana 15 artikkelia kymmenestä eri harjoittelukoulusta.
    • Syksyn 2018 aikana ilmestyy OPS-ryhmältä julkaisu: Oppimista edistävä arviointi. Kyseessä on verkkojulkaisu ja sisältöä ovat olleet tuottamassa kaikki verkoston koulut. Lisäksi on tulossa julkaisu Kielestä kii... Kielitietoinen opetus -julkaisu.
  • Oppilaskuntien ohjaajat kokoontuivat suunnittelu-, kehittämis ja verkostoitumistapahtuman merkeissä Helsingissä. Yhteistyössä syntyi paljon hyödynnettävää materiaalia. Käyhän tutustumassa!
Yhteystiedot

Heikki Ervast
(hallinto & talous)
heikki.ervast ät ulapland.fi
Lapin yliopiston harjoittelukoulu

Sampo Forsström
(projektivastaava) 
sampo.forsstrom ät uef.fi 
Joensuun normaalikoulu